Wat is waar en wat niet? Hoe gaan we om met psychische kwetsbaarheid? Stap binnen in het Universum van de Waanzin, geleid door regisseur Michaël Bloos. Na jaren van onderzoek en creatieve exploratie nodigt hij je uit voor een reis door zijn persoonlijke en onze maatschappelijke verhouding tot waanzin.

Michaël Bloos voerde intieme gesprekken met talloze experts en maakte o.a. internationale voorstellingen en museale installaties. Deze middag deelt hij zijn ervaringen en inzichten, geïnspireerd door zijn eigen familieachtergrond. In een theatrale vertelling, doordrenkt met filosofische reflecties en persoonlijke ontdekkingen, duikt Bloos diep in de psyche, waar angst en creativiteit elkaar ontmoeten.

‘Possible Minds’ is een zoektocht naar grip op de werkelijkheid en tegelijkertijd een viering van de kracht van verbeelding en gedeelde ervaring. Wees voorbereid om je eigen perceptie uit te dagen en samen met Michaël de grenzen van de menselijke geest te verkennen.

De lezing ‘Possible Minds’ is een uitzondering op onze fictief expert regel, gezien Michaël geen personage belichaamd maar vanuit zijn eigen perspectief de kennis van vele expert samenbrengt in zijn theatrale lezing.

Duur: 30 minuten

Credits:

Concept en spel: Michaël Bloos

Tekst: Frank Siera en Michaël Bloos

Beelden: Anne Caesar

Muziek: Niels Vermeulen

Dramaturgie: Amber Bloos

PARTNERS